Laddar...

Nya och begagnade Volvo XC40

I slutet av 2017 fick världen se Volvo XC40 för första gången och succén var snabbt ett faktum. Redan året efter vann XC40 det åtråvärda priset Årets bil i Europa, vilket var ett konkret bevis för modellens storhet. För dig som letar efter en SUV som är rymlig utan att bli onödigt stor är Volvo XC40 det optimala köpet. Här får du gott om utrymme i både kupé och bagageutrymme.

Som vanligt snålar inte Volvo med smarta funktioner som ger både körglädje och komfort. Backspeglarna är automatiskt avbländande, vilket skapar trygghet vid landsvägskörning i mörker. Statistiken visar också att motorn är driftsäker och få problem finns rapporterade om det.

Den stora displayen kan synkas med mobilen och gör att du enkelt kan ringa och lyssna på musik eller poddar. Alternativen på mittdisplayen kan också styras med rattreglaget samt med röststyrning.

Waykes omdöme – Därför är Volvo XC40 en bra bil

XC40 är en praktisk och elegant SUV i det lite mindre formatet. Den är efterfrågad på begagnatmarknaden och priset ligger därför högre än för andra motsvarande bilar i segmentet. Det är förstås av en anledning. Det här är en bil som ger mycket för pengarna. Det innebär å andra sidan att du även kan ta bra betalt för bilen när det är dags att sälja den.

Här hittar du alla elbilar från Volvo.

Visa mer