Laddar...

Nya och begagnade Volvo V60 Cross Country

Med fyrhjulsdrift och annan avancerad teknik kan Volvo V60 Cross Country bemästra tuffa underlag. Modellen har en hög markfrigång, något som du kan dra nytta av när du kör i off road-läge.

V60 Cross Country levereras med mycket bra standardfunktionalitet såsom inbyggd Google-sökning och avancerad navigering. I det digitala tjänstepaketet ingår dessutom all mobildata. Bilen är kort och gott konstruerad för att ge bilägaren största möjliga komfort och körglädje med hjälp av modern teknik.

Även invändigt har det lagts stor vikt vid utformandet. Lastutrymmet är generöst i sitt grundutförande. Det går även att justera både sittplatser och bagageutrymme ytterligare, för att optimera när du ska köra med extra mycket packning. Avancerade säten är något som Volvo gjort sig kända för och i V60 Cross Country är de bland annat ventilerade för ökad komfort.

Waykes omdöme – Därför är V60 Cross Country en bra bil

V60 Cross Country har flera säkerhetsfunktioner inbyggda, bland annat ett varningssystem vid korsande trafik och annan trygghetsassistans. Allt för att du ska färdas så trygg och säkert som möjligt.

I kombination med ett högklassigt ljudsystem, luftrenare och ständig uppkoppling är det här en svårslagen bil för dig som ställer höga krav på hög komfort för din bilkörning.

Andra populära modeller:

Visa mer