Laddar...

Nästan nya och begagnade Volvo V90 Cross Country

Det här är en mycket uppskattad kombi från Volvo både bland unga och äldre. Finns i flera olika modeller med fram- och fyrhjulsdrift. V90 Cross Country är en rymlig kombi med hög komfort och en härlig interiör som är utmärkt för den stora familjen. Den klarar även av våra nordiska förhållanden på ett galant sätt.

Bilar från Volvo har alltid varit säkra att köra, Volvo V90 Cross Country är inget undantag. Den har fått riktigt höga betyg i internationella säkerhets- och krocktest. Med gott om assistans- och säkerhetssystem kan du luta dig tillbaka och njuta av färden.

Går att köpa med flera olika motoralternativ såsom bensin, diesel, hybrid eller alternativa drivmedel. Oavsett motoralternativ är det en bil med körglädje som har en premiumkänsla och den känns väldigt genomtänkt där de flesta bitar i pusslet är på plats.

Waykes omdöme – därför är Volvo V90 Cross Country en bra bil

V90 Cross Country är en av de säkraste bilarna du kan köra i klassen. Invändigt är den mycket rymlig, vilket ger en hög komfort. Körupplevelsen är bra med ordentligt grepp på vägbanan som gör den lättkörd. En utmärkt bil oavsett om du vill använda den i stadsmiljö eller på krokiga och dåliga landsvägar.

Se alla Volvo här.

Visa mer