Laddar...

Nya och begagnade Volvo

Volvo har funnits sedan 1926 och är ett välkänt bilmärke som har varit en favorit hos bilägare i många år. Det är ett märke som är känt för sin höga kvalitet och säkerhet, och därför är det inte så svårt att förstå varför det är ett av de mest sålda bilmärkena på marknaden. 

Volvo har lanserat många olika modeller genom åren och dessa hör till de vanligaste:

Namnet Volvo kommer från latin och betyder “Jag rullar”, vilket kan tyckas passa bra på ett bilmärke som blivit känt för sin robusthet och hållbarhet. När man köper en Volvo, antingen ny eller begagnad, så ska man kunna känna en trygghet i att det är ett stabilt och populärt bilmärke man väljer. 

Tack vare att Volvo är ett så populärt bilmärke så är det också enkelt att få tag i reservdelar, vilket är bra både för den som meckar hemma och för verkstäder.

Begagnade Volvo bilar

Vi på Wayke är den trygga mötesplatsen mellan köpare och säljare när det kommer till bilar. Att köpa eller sälja en begagnad Volvo ska inte vara krångligt, därför lanserar vi hela tiden nya funktioner för att underlätta för både köpare och säljare. Är du ute efter att köpa en begagnad Volvo så har vi ett väldigt stort utbud av olika modeller. Vi har också geografisk täckning över hela landet så chansen är stor att du kommer hitta en Volvo till salu nära dig. 

Är du intresserad av att sälja en begagnad Volvo så hjälper vi till med det också. Våra tjänster gör att det är snabbt, tryggt och dessutom helt gratis. Allt du behöver göra för att bli kontaktad och få ett bud av en seriös handlare, är att skriva in ditt registreringsnummer och hur många mil bilen har gått.

Volvo modeller

Genom åren har Volvo lyckats göra några riktigt klassiska bilar, inte minst Amazonen med sitt karaktäristiska utseende som blev Volvos första personbil som riktade sig till en bredare kundgrupp. En del av de tidigare modellerna som Volvo 240, 740 och 850 har varit med länge och hunnit göra ett stort avtryck inom bilvärlden. Volvo 240 var en av de mest sålda bilarna under sin tid och blev snabbt känd för sin höga kvalitet och säkerhet.

Den senaste tidens Volvomodeller erbjuder en stor variation. Det finns mindre modeller som är enkla att köra, erbjuder mycket teknik och som gör sig lämpliga att köra i städer. Sedan finns det stora modeller som är exklusiva och håller en väldigt hög standard och gör sig bra på alla vägar.

Sedan 2020 så erbjuder Volvo elbilar, där Volvo XC40 Recharge var först ut. En ren elbil baserad på populära Volvo XC40 som även denna bil är fullt med avancerade säkerhetsfunktioner som bland annat automatisk nödbromsning och avläsning av trafikskyltar.

Alla modeller från Volvo är utformade med hög kvalitet och hållbarhet i åtanke och är ett utmärkt val för de som söker en säker, bekväm och hållbar bil.

Visa mer