Laddar...

BMW

Bayerische Motoren Werke AG, mest känt som förkortningen BMW, är ett tyskt bilmärke som grundades 1916 i München. BMW är kända för att producera lyxiga bilar och motorcyklar. Av många anses BMW vara en av de ledande tillverkarna inom segmentet premiumbilar runt om i världen.

BMW har många olika modeller som är uppdelade i serier, här är de vanligaste modellerna:

BMW är en del av ett större företag, BMW Group, som även äger andra bilmärken som Mini och Rolls-Royce. BMW har haft många slogans genom åren. En av de som funnits längst och som fortfarande används är "The Ultimate Driving Machine". Det är en slogan som speglar företagets fokus på körglädje och prestanda. Deras design gör också att det är lätt att känna igen en BMW på vägarna. 

Begagnade bilar från BMW

BMW:s bilar har en hög driftsäkerhet och är kända för att hålla ett högt värde på begagnadmarknaden. BMW har många olika modeller, med varierande storlek, stil och utrustning. Därför är det inte ovanligt att det finns ett brett utbud av begagnade BMW bilar som passar konsumenter med olika behov och önskemål.

Hos oss kan du hitta BMW modeller till salu, vi har ett stort utbud och en geografisk täckning över hela landet. Vårt fokus ligger på att göra det så tryggt och enkelt som möjligt att köpa en ny eller begagnad bil.

Önskar du sälja en BMW bil så räcker det med att skriva in ditt registreringsnummer och antal mil som bilen gått, sen kontaktar en av våra trygga handlare dig med ett bud på din bil. Försäljningen är inte bindande så om du inte blir nöjd kan du enkelt tacka nej, och om du väljer att gå vidare så sköter handlaren allt pappersarbete. 

Stor utbud av modeller

För att konsumenter lättare ska kunna navigera bland BMWs utbud så har de valt att dela in bilmodellerna i olika serier, såsom 1-serie, 2-serie, 3-serie, 4-serie, 5-serie, 6-serie, 7-serie, 8-serie, X-serie, Z-serie och M-serie. Det finns sportiga bilar som M-serien, lyxbilar som 7-serien och SUV:er som X-serien. Letar man efter en renodlad sportbil så kan man hitta det i Z-serien. Tittar man på utbudet inom elbilar så erbjuder BMW redan ett stort antal laddhybrider inom de olika serierna. Laddhybrider är en biltyp som använder två eller flera kraftkällor för att drivas. Det vanligaste är att bilen har en elmotor och en förbränningsmotor.

Elbilar från BMW

BMW lanserade sin första rena elbil, i3, redan 2013 och har sedan dess markant utökat sitt utbud inom elbilar, både till antalet bilar totalt och till antalet modeller som finns tillgängliga. Numera finns det en elbil inom varje modelltyp som BMW erbjuder. BMW arbetar med att utveckla batterier med högre kapacitet och längre livslängd för att öka räckvidden på deras elbilar och göra dem mer praktiska för konsumenter.

Utöver elbilar så satsar BMW mycket på att utveckla batterier och laddteknik. De arbetar med att utveckla laddinfrastruktur för att göra det enklare och snabbare för konsumenter att ladda sina elbilar. De samarbetar med olika företag och myndigheter för att skapa fler laddstationer och utveckla teknologi för trådlös laddning.

Visa mer