Laddar...

Nya och begagnade BMW X3

Mellanmodellen X3 i BMW:s serie av suvar är inne på sin tredje generation och räknas som en mycket högkvalitativ bil till ett överkomligt pris. Interiören andas av lyx och det gäller framför allt den senaste generationen. Det är uppenbart att den som designat X3 har ett öga för detaljer.

BMW X3 har rymliga och praktiska utrymmen. Den har ett luftigt baksäte som lätt rymmer tre vuxna personer utan problem. Passar utmärkt som familjebil tack vare att det gott om utrymme och bra med lastplats.

Den nyaste generationen har en hel del system som hjälper dig på traven när du kör. Alla tre generationer har visat sig vara säkra i internationella krocktest. BMW X3 ligger som gjuten på vägen med bra väggrepp. Du sitter dessutom högt i bilen vilket ger dig en bra uppsyn över vägbanan åt alla håll.

Waykes omdöme – Därför är BMW X3 en bra bil

BMW X3 är en bra allroundbil som fungerar perfekt som vardagsbil för familjen. Med en lyxig interiör och gott om utrymme passar den även för längre körningar. Den senaste generationen är otroligt rolig att köra, mer än sina föregångare. BMW X3 garanterar att inget behöver lämnas kvar hemma inför semesterresan, vare sig passagerare eller packning.

Visa mer