Laddar...

Nya och begagnade BMW i3

Elbilen BMW i3 skulle kunna sammanfattas som ett fordon bestående av hållbarhetstänk och stil i en funktionell förpackning. Det här är inte minst en innovativ miljöbil i ordets rätta bemärkelse, inte bara för att den är helt eldriven.

Interiör och klädsel består nämligen av både återvunnet och naturligt material. I sammanhanget kan bland annat PET-flaskor och olivbladsextrakt nämnas, den senare en biprodukt som uppstår i produktionen av olivolja. All plast i instrumentbrädan är även det av utvunnet växtmaterial.

Batteriet laddas upp till 80 % på ungefär 40 minuter och räckvidden på ett fulladdat batteri är över 30 mil. Det gör att modellen faktiskt passar de flesta, inte minst dig som pendlar med bilen till jobbet varje dag och vill ha en smidig elbil till vardags.

Waykes omdöme – Därför är BMW i3 en bra bil

BMW i3 är en mångsidig modell som kan användas som en praktisk andrabil i familjen eller i singelhushållet som en funktionell vardagsbil i mindre format. Den passar inte minst dem som älskar innovation och har miljön i fokus i sin konsumtion.

BMW i3 är nämligen helt rätt i tiden med en mängd klimatsmarta detaljer. Samtidigt erbjuder den hög komfort, vare sig du är medpassagerare eller är den som kör bilen.

Visa mer