Laddar...

Nya och begagnade BMW X2

Vill du visserligen ha en stor bil, men inte en alltför stor? Då prickar du precis rätt med BMW X2. Det är en kompakt SUV som påminner om en halvkombi, vilket gör att det är en perfekt mittemellan-bil.

X2 finns som både bensin- och dieseldriven. För att komplettera finns de nyaste bilarna även som laddhybrider. Så oavsett om du föredrar din BMW med en dieselmotor eller vill vara lite snällare mot klimatet, kan du hitta en lämplig X2:a.

Det här är en bil med lagom mycket utrymme. Du kan utan problem packa in det du och en vän behöver för en resa på vägarna i Europa. Bagageutrymmet går lika bra att använda för en hundbur som för mycket packning. Bilen är perfekt för dig som ännu inte hunnit skaffa en familj eller som vill köra en bekväm bil helt enkelt.

Waykes omdöme – därför är BMW X2 en bra bil

Med X2 får du en stabil BMW som ger dig en trygg känsla på vägarna. Eftersom det är en SUV kommer du högre upp än i en vanlig småbil, vilket ger dig bättre översyn på omgivningarna. Du får en bil med hög lägsta nivå på allt, precis som BMW är kända för.

Se alla BMW här.