Laddar...

Nya och begagnade BMW iX

Är du på jakt efter ett riktigt kraftpaket i form av en tysk SUV? BMW iX är en elbil som är fyrhjulsdriven och fullständigt späckad med avancerade tekniska finesser och innovativ design. Bilen uppvisar väldigt god prestanda och eldriften gör bilen utsläppsfri. Oöverträffad aerodynamik och lågt luftmotstånd bidrar dessutom till en låg energiförbrukning.

Kupén på BMW iX överträffar det mesta och liknar i det närmaste en VIP-lounge med snygga säten och lyxiga material. Displayer och kontrollpaneler är så diskreta som möjligt och baksätet kan göras platt för att öka lastutrymmet ytterligare.

BMW har lagt ner stor möda på att säkerställa att alla material är miljövänligt producerade. Kobolt och litium kommer från kontrollerade tillverkare i Australien och Marocko. Det aluminium som ingår är producerat med hjälp av solenergi.

Waykes omdöme – därför är BMW iX en bra bil

BMW iX är en sportig och kraftfull stadsjeep som tack vare en mycket stor räckvidd lämpar sig mer än väl för landsvägskörning. Även i stadstrafik kommer styrkan under huven väl till pass. Eftersom BMW iX betingar ett relativt högt pris blir också andrahandsvärdet bra.

Med hjälp av den nya tekniken iDrive går det att kommunicera med bilen och styra den med digitala assistenter som reagerar på röster och handrörelser. BMW iX är också utrustad med parkeringsassistent och sidokollisionsskydd.

Se alla BMW här.

Visa mer