Laddar...

Nya och begagnade BMW 1-serie

I BMW 1-serien finns flera olika modeller. Den gemensamma nämnaren är att det är halvkombibilar. Det är alltså mindre bilar som kan passa singelhushåll bättre än småbarnsfamiljen. Även om det är gott om plats inuti bilen är det där fram du åker bäst.

I BMW 1-serien hittar du kraftiga motorer med antingen bak- eller framhjulsdrift. Även om BMW ofta är förknippat med bakhjulsdrivna bilar finns det alltså andra alternativ. Dessutom kan du välja mellan både bensin och diesel som drivmedel. Vill du ha en av de piggare modellerna är dieselmotorn det bättre valet enligt experterna.

Waykes omdöme – därför är BMW 1-serie en bra bil

Här är en bil där BMW har fortsatt tänka till och levererar en småbil med hög standard och lyxkänsla invändigt. Den har många säkerhetsfinesser som hjälper dig att köra ännu mer säkert och tryggt. Utöver det är den precis som många andra av BMW:s modeller också väldigt stabil på vägen.

1-serien är en rad bilar som har mjuk styrning, bra balans och med en välgjord ljuddämpning är det även en väldigt tyst bil att åka i. Det här är med andra ord en bil för dig som vill köra bekvämt med en känsla av lyx och kvalitet.

Se alla BMW här.

Visa mer