Laddar...

Nya och begagnade BMW X4

X4:an är en snygg bil som uttrycker sport och elegans i en och samma design. Det är framför allt den stora fronten med tvådelad grill som gör BMW X4 till en tuffing i kategorin crossover SUV. Den höga förarpositionen gör att du sitter bekvämt, men förbered dig på en något begränsad sikt bakåt. Men notera att här finns både backkamera och parkeringssensorer som fixar den biten utan problem.

I baksätet lastar du enkelt in barn- och barnstolar. Den skarpa taklinjen tjuvar en del på utrymmet och resulterar i en lägre höjd i bilens bakre parti. Dock är det inget som stör nämnvärt utan bilen känns rymlig invändigt ändå. Smart teknik hör till en bil i den här prisklassen och bidrar i detta fall till en säkrare körning. Gestikulera igång systemfunktioner istället för att sträcka dig mot pekskärmen, är en av finesserna.

Waykes omdöme – därför är BMW X4 en bra bil

Du får lägga ut rätt stora pengar för att äga en BMW X4. Å andra sidan är det inget ovanligt för tyska bilar eftersom det också är ett signum för mycket hög kvalitet.

X4 är den perfekta bilen för dig som vill köra med stil och inte räds för att sticka ut. Du får mycket styrka i 190 hästkrafter och bilen genererar en stor dos körglädje!

Se alla BMW här.

Visa mer