Laddar...

Nya och begagnade BMW 3-serie

För dig som vill ha en bil som passar en aktiv livsstil, på jobbet eller på fritiden, kan den sportiga BMW 3-serien vara ett alternativ. Det är en mellanklassbil som finns i sedan- eller kombimodell. Du kan även välja mellan bensin, diesel och hybrid.

När det gäller prestanda, komfort och körglädje är det få bilar som kan slå BMW 3-serien. De är rymliga för både förare och passagerare. Interiören fångar upp den sportiga utvändiga designen med sina lägre säten och bekväma förarmiljön. I kombination med den strömlinjeformade karossen ger det en skön körupplevelse, vare sig det är långa eller korta turer. Med ett för klassen imponerande bagageutrymme får du även enkelt med packningen du behöver.

3-seriens modeller har mängder av smarta funktioner som ökar säkerheten, vilket krocktester med maxbetyg 5 bevisar. Trygghetssystemet iDrive, autobromsar, förarassistans vid krockrisk och parkering skapar verkligen en trygg känsla.

Waykes omdöme – Därför är BMW 3-serie en bra bil

Många nöjda BMW-förare vittnar om att det här är en bil som är skön att köra både på motorvägar och trånga stadsgator. Premiumkänsla och klass löper som en röd tråd med suveräna vägegenskaper, bekväm körkänsla och stilren interiör med digitaliserad pekskärm. Att packa bilen för skidresan till fjällen eller golfresan under helgen är dessutom ett sant nöje.

Populära modeller:

Visa mer