Laddar...

Nya och begagnade BMW 4-serie

4-Serien är en snabb bil med en klassisk och stilfull BMW-design. Den går att få som Coupé, Gran Coupé eller Cabriolet med en bensin- eller dieseldriven motor. Numera finns också en elektrisk variant.

Säg vad du vill om BMW, det är dock ingen tvekan om att bilarna i 4-Serien andas kvalitet och hög standard precis som varumärket brukar göra. Det finns gott om plats inne i bilen, både bak och fram. Enligt flertalet motorjournalister är utrymmet i baksätet ett av det bästa för klassen.

Det finns gott om säkerhets- och assistanssystem som gör att 4-Serien är väldigt lättkörd och för varje generation har fler detaljer lagts till. 4-Serien är väldigt rolig att köra med sportig fjädring och extremt bra grepp på vägbanan. För att vara en sportig bil är sikten över förväntan. Ljuddämpningen inne i kupén är bra, så här känns det trevligt att sitta även om du ska köra långt.

Waykes omdöme – därför är BMW 4-serien en bra bil

Om du gillar snabba, sportiga bilar som är roliga att köra kan 4-Serien absolut vara ett alternativ för dig. 4-Serien har ett utomordentligt bra infotainmentsystem med en lyxig interiör och stora utrymmen som ökar komforten. Det är inga som helst problem att få in ordentligt med packning eller en barnvagn i bagageutrymmet.

Visa mer