Laddar...

Nya och begagnade BMW X1

BMW:S kompakta SUV X1 har funnits tillgänglig sedan 2009 där den andra generationen kom ut 2016. De skiljer sig lite åt då den nya generationen är byggd på en ny plattform och har fått lite större utrymme.

XI anses vara en av de bästa bilarna i klassen med mindre suvar. Den har bra och dynamiska köregenskaper. Interiören från BMW är som alltid högkvalitativ med gott om utrymme inne i kupén. Sätena bak och fram är väldigt bekväma och ergonomiska.

Oavsett om du köper en X1 med eller utan alla säkerhets- och assistanssystem är det en mycket säker bil med högsta betyg i säkerhetstester. BMW X1 är en rolig bil att köra med en bra och direkt styrning och en fjädring som är väl avvägd. Den är lätt att manövrera och passar utmärkt i stadstrafik. Det som är lite unikt för X1 är att den är framhjulsdriven, vilket är ovanligt för BMW.

Waykes omdöme – därför är BMW X1 en bra bil

BMW X1 är en lite dyrare bil än många andra bilar i klassen, men du får en riktigt lyxig och kvalitativ bil som slår många rivaler. Det här är bilen för dig som alltid velat ha en BMW men inte en bakhjuls- eller fyrhjulsdriven.

Visa mer