Laddar...

Nya & begagnade Audi A4

Mellanklassbilen Audi A4 är ersättaren till den populära Audi 80. A4:an kom ut 1994 och har sedan dess tillverkats i ett antal generationer. Den finns även i ett flertal modeller med allt från sedan och kombi till fyrhjulsdrift.

Audi A4 är en riktig kvalitetsbil och har mycket trevliga köregenskaper tack vare sin aerodynamiska design. Från början hade den en ganska ordinär profil och var inte lika strömlinjeformad. Men den har generation efter generation blivit sportigare och med vassare linjer.

Den låga profilen ger bra vägegenskaper. Audi A4 känns stadig och skön att köra på mindre landsvägar och den har kvicka styrfunktioner. Den är dessutom tyst i högre hastigheter på motorvägen.

Invändigt är den praktisk och du sitter i bekväma säten. Audi har inte dragits med i många andra bilmärkens hysteri med att göra instrumentpanelen som i en cockpit. Här har de gett A4 en funktionell modern design med en lågmäld lyx, utan att vara prålig.

Waykes omdöme – därför är Audi A4 en bra bil

Audi A4 är tysk kvalitet i ett nötskal. Biltillverkaren vet sitt värde och uppgraderar med fingertoppskänsla utan att förlora Audis karaktärsdrag. A4:an är en perfekt vardagsbil för dig som inte har behov av att ha värstingbilen på garageuppfarten, men som ändå vill ha kvalitet och klass.

Visa mer