Laddar...

Nya och begagnade Audi A5

Mellanklassbilen Audi A5 har funnits på marknaden sedan 2007 och 2017 introducerades den andra generationen. Den är känd för många saker eftersom det är en mycket kvalitativ bil, bland annat för sin praktiska design, goda köregenskaper och kvalitativa interiör. En A5 går att få i flera olika modeller såsom Coupé, Sportback eller Cabriolet.

Båda generationerna A5 är säkra på vägen och har fått mycket höga betyg från internationella säkerhetstester. Den senaste generation har även en mängd säkerhetssystem som ökar pålitligheten. Audi A5 har en bra balans och väggrepp med en precis styrning vilket gör den enkel och skön att köra oavsett vägunderlag.

Rymligheten i en A5 är något de fått beröm för, med mängder av praktiska utrymmen och mycket plats i bagaget. Det gör att bilen passar lika bra för dig som ska köra långt som för barnfamiljen som använder bilen i stadsmiljö. Du får utan tvekan plats med både packning och barnvagn i en A5.

Waykes omdöme – därför är Audi A5 en bra bil

Audi A5 är en fröjd för ögat och en fröjd att köra. Den har suveräna vägegenskaper vilket gör den till en fantastisk vinterbil som klarar av vårt nordiska klimat galant. Som en isbrytare tar den sig fram i snö och slask utan problem. Det här är en premiumbil när den är som bäst.

Visa mer