Laddar...

Nya och begagnade Audi e-tron

E-tron är den första modellen SUV från Audi med ren eldrift som kom ut på den svenska marknaden under 2019. Allt med Audi e-tron skriker lyx, både invändigt som utvändigt. Räckvidden på ett fullt batteri är över 400 kilometer och det tar ungefär 30 minuter att ladda batteriet till 80 % med en snabbladdare.

Det här är definitivt bilen för den som vill ha ett miljöklassat fordon, utan att göra avkall på att det ska kunna gå undan och vara praktiskt i vardagen. Oavsett om du har en stor familj eller är ensam men har fritidsintressen där du behöver frakta grejer när du ska iväg, är e-tron bilen för dig.

Småbarnsförälder, jägare eller golfare, den passar för alla som har den gemensamma nämnaren att de vill ha det mest exklusiva som Audi kan erbjuda.

Waykes omdöme – därför är Audi e-tron en bra bil

Komforten i en e-tron är utomordentligt bra med gott om utrymme såväl bak som fram, med en lyxig interiör. Den har bra accelerering med väl avvägd styrning vilket ger den en sportig känsla.

Ljudisoleringen är otroligt bra och stänger ute nästan allt ljud, även vid höga farter. Med sitt lyxiga utförande och gott om utrymme kan du inte få annat än känslan av en premiumbil. Priset är högt, men du får mycket bil för pengarna.

Visa mer