Laddar...

Nya och begagnade Audi Q2

När vi tänker på Audis Q-serie är det ofta modellen Q7 som dyker upp. Den betydligt mindre modellen Q2 är ett lämpligt alternativ för dig som vill ha en liten bil med känslan av en större. Q2 är en blandning mellan en halvkombi och en SUV. Det här ger dig känslan av att sitta i en större bil men som det ändå går lättare att manövrera med, tack vare att den är så nätt.

Storleken till trots är Q2 ganska rymlig. Du får plats med din och vännens packning för en weekend-resa och ni har utrymme för grejerna ni shoppat på resan också. Eftersom Q2 är lite högre över marken blir det väldigt enkelt att både lasta och komma i samt ut ur bilen.

Waykes omdöme – därför är Audi Q2 en bra bil

Audi Q2 är en bil med modern teknologi och ett hypermodernt infotainmentsystem. Du har en bil som är både pigg att köra och snabb på att hålla dig uppdaterad. Det är också enkelt att koppla ihop telefonen med din bil.

Vill du ha en modern bil i ett litet format kan Q2 vara ett lämpligt alternativ. Just den här modellen har inte särskilt många konkurrenter från andra varumärken. Audi Q2 är en perfekt stadsbil för dig som gillar teknik och kvalitet.

Visa mer