Laddar...

Nya och begagnade Audi Q3

Det rullar ett stort antal av Audis bilmodeller på våra vägar. En av dem är en rymlig, kompakt och riktigt snygg SUV, nämligen Audi Q3. Den släpptes på marknaden 2011 och finns i flera generationer.

Precis som de flesta Audi-bilar har Q3 fått höga betyg på olika säkerhetstester. Finns med bensin- och dieselmotor samt som laddhybrid och den har antingen manuell växellåda eller automat. Audi Q3 är en perfekt bil för barnfamiljen som behöver både utrymme i baksätet för barnstolar och plats i bagaget för barnvagnar. Det finns det med råge. 

Suven är mycket komfortabel och Q3 känns mer som en personbil att köra än en stor tung SUV. Audi Q3 är smidig på vägarna och det finns kraft under huven utan att bli högljudd.

Designen på nyare modeller med den stora distinkta grillen och frontens skarpa linjer ger bilen en tuffare karaktär. Interiört är den typiskt utrustad för en Audi med en tydlig och funktionell instrumentbräda.

Waykes omdöme – därför är Audi Q3 en bra bil

Audi Q3 är en perfekt barnfamiljsbil som är säker, rymlig och trevlig att köra. Men med det sagt så passar den lika bra till den urbana yngre målgruppen. Lagom stor, skön körkänsla och utrymme nog för allehanda fritidsaktiviteter både sommar och vinter.

Visa mer