Laddar...

Nya och begagnade Audi Q7

Tyska bilmärket Audi är välkänt för sin höga kvalitet och det genomsyrar verkligen Audi Q7. Den första generationen var en av de största suvarna på marknaden när den kom 2007. Senare modeller har krympt något och vänt fokus mot familjen. Q7 finns med både bensin- och dieseldrift och du kan få den med antingen fem eller sju säten.

Audi Q7 är otroligt bekväm att köra och den tuggar mil efter mil på långkörningar utan problem. Trots storleken är den även smidig att köra i tät stadstrafik. Utseendemässigt är den snygg, men den påminner mycket om en kombi som fått lite extra vikt. Den har dock pondus och det känns nästan som att dra på sig jobbkostymen när du sätter dig i bilen.

Invändigt är Q7 rymlig och genomtänkt. Audi har verkligen optimerat instrumentpanelen för att ge föraren en bättre körupplevelse. Eftersom den finns som sjusitsig är det en perfekt bil för en större familj.

Waykes omdöme – därför är Audi Q7 en bra bil

Audi Q7 är ett utmärkt val om du söker en större och rymligare bil för familjen. Suvar kallas inte stadsjeepar för intet och Q7 är en snygg och presentabel bil att parkera utanför kontoret. Med Audi Q7 behöver du inte välja mellan familjebil och tjänstebil, den är både och, vilket gör den prisvärd.