Laddar...

Nya och begagnade BMW 118i

Vill du köra en BMW men kanske inte riktigt är redo för prisklassen, kan faktiskt en 118i vara en bra småbil för dig. I den här bilen hittar du nämligen allt som BMW är kända för, men i ett mindre och något billigare format.

Modellen 118i har en bensindriven motor och är, till skillnad från många andra modeller från bilmärket, framhjulsdriven. Den bjuder dessutom på lika mycket körglädje som andra BMW-modeller och du får mycket bil för pengarna.

Waykes omdöme – därför är BMW 118i en bra bil

I 118i har BMW gjort en del förändringar som i sin tur leder till att det finns mer plats inne i bilen. Många som tittar på en liten bil i den här storleken tror ofta att det är ganska trångt däri. Så är det inte 118i där det finns relativt gott om plats i både baksätet och bagageutrymmet. Du kan utan problem ta med dig ett par vänner och en packning utan att trängas för mycket.

BMW 118i har tillverkat en småbil som har gott om plats där det dessutom händer något när du trycker på gasen. Det är en bil för dig som inte vill välja det ena eller det andra. Här får du det bästa av två världar!

Visa mer