Laddar...

Nya och begagnade BMW iX3

Elbilen iX3 från BMW kom 2020 och är nästan en kamouflerad elbil. Den avslöjar verkligen inte att den har ett miljövänligt drivmedel. Det kan säkerligen passa många som inte har behov av att skylta med sitt aktiva val att de kör elektriskt.

Vad gäller iX3:s utseende fick den ganska snabbt en mindre uppdatering där den nyare modellen är mer robust och med stramare front. Invändigt är dock bilen ganska traditionell, och typiskt tysk med funktionell, intuitiv layout och hög komfort. Kupén är rymlig och ger både förare och passagerare gott om plats.

Bilen är synnerligen kul att köra och bakhjulsdriften gör den riktigt atletisk på kurviga landsvägar. Det är inte snabbast, men den känns alltid redo och är följsam.

Räckvidden är på dryga 40 mil och BMW iX3 har också snabbladdning. En stor fördel med just BMW är att de har ett stort laddnätverk utspritt över hela Europa.

Waykes omdöme – därför är BMW iX3 en bra bil

I ärlighetens namn känns BMW iX3 precis som BMW X3, det är bara drivmedlet som skiljer dem åt. Här får du kvalitet, design, kapacitet och teknik på högsta nivå i sann BMW-anda. BMW iX3 ger dessutom lika mycket elektrisk körglädje som tillfredsställelse, för att du gjort ett bra val för framtiden.

Här hittar du elbilar från BMW

Visa mer