Laddar...

Nya och begagnade Ford Focus Kombi

Den här bilen från Ford är en mellankombi som finns i flera olika generationer och har tillverkats sedan 1998. Precis som en kombi ska vara, finns det gott om plats invändigt för både ben och huvud. Bagageutrymmet är så pass stort att du kan stuva in rejält med packning om du så vill.

Focus Kombi är lättkörd med en koppling mjukare än kuddavdelningen på möbelvaruhuset. Den fungerar därför smärtfritt i stadsmiljö men är även mycket behändig vid långa körningar och utflykter tack vare sitt goda utrymme.

Ford Focus Kombi går att få med bensin- och dieselmotorer eller som miljöbil. Den senaste generationen finns även tillgänglig som hybrid. Den har fått högsta betyg i krock- och säkerhetstest, du kan med andra ord känna dig säker när du kör en Focus Kombi på vägen.

Waykes omdöme – därför är Ford Focus Kombi en bra bil

Väljer du en Ford Focus Kombi får du en prisvärd bil med mycket utrymme och utan onödiga tekniska finesser. Det är en stabil och trygg bil att köra och en Focus Kombi är en modell som blir en trogen slitvarg i vardagspusslet. Med extremt god funktionalitet är det en perfekt bruksbil. Det relativt låga priset är också en stor fördel.

Här hittar du fler modeller från Ford

Visa mer