Laddar...

Begagnade Ford Galaxy

Det här är en bil som är tillverkad med den stora familjen i åtanke. Ford Galaxy är en liten minibuss med 7 säten som hela familjen får plats i utan problem. I Ford Galaxy åker alla sju bekvämt med gott om plats för ben och packning. Behöver familjen inte sju säten fälls de bakre enkelt ner och förvandlar utrymmet till ett stort, rymligt bagage istället.

Trots att bilens fokus ligger på den stora barnfamiljen så har den ett rätt sportigt utseende med sin strömlinjeformade front. Det gör bilen både aerodynamisk och snygg. På så sätt sticker den ut från andra familjeinriktade minibussar, utan att tumma på funktionaliteten.

Waykes omdöme – därför är Ford Galaxy en bra bil

Med kraftfull motor och en välplacerad växellåda erbjuder Galaxy en behaglig körning. Det här är en bil som tar er fram utan problem, oavsett hur tungt lastad den är. Bilen är inredd med ergonomiska stolar, så både förare och passagerare åker bekvämt.

I många 7-sitsiga bilar har de som åker längst bak svårt att se ut genom framrutan. Det har Ford löst genom en stigande placering av passagerarsätena bakåt. Det är en väldigt stor fördel och även de som åker längst bak kan se bättre.

Se alla Ford här.

Visa mer