Laddar...

Nya och begagnade Kia XCeed Plug-in Hybrid

Bilarna från Kia är omåttligt populära i Sverige, mycket tack vare deras relativt låga pris. Det är framför allt deras laddbara bilar som är eftertraktade. Kia XCeed Plug-in Hybrid är en SUV av den mindre klassen. Den har gott om utrymme trots sin något mindre storlek i segmentet.

Interiören är över förväntan för att vara en bil i den lägre prisklassen.

Sätena är bekväma och det finns gott om teknik i bilen. Med en Kia XCeed får du en balanserad körning där el- och förbränningsmotor går hand i hand. Elmotorn kommer till sin rätt i stadskörning, men för landsvägskörning är det bättre att använda förbränningsmotorn.

Fjädringen är något styv, vilket gör att den passar bäst på asfalterade vägar. Säkerheten är hög med flera olika säkerhetssystem och bilen har fått högsta betyg i krocktester.

Waykes omdöme – därför är Kia XCeed Plug-in Hybrid en bra bil

Kia XCeed Plug-in Hybrid är en bil för storstaden såväl som för landsbygden. Den passar också utmärkt som tjänstebil tack vare sitt låga förmånsvärde. Den är praktisk med stora utrymmen i en annars lite nättare SUV. Bilen har en högre markfrigång än genomsnittet vilket gör att sikten över vägbanan är mycket god, något som också höjer säkerheten både för dig och andra trafikanter.

Här hittar du fler modeller från Kia

Visa mer