Laddar...

Nya och begagnade Mercedes-Benz CLS

Genom att kombinera stil med prestanda på ett imponerande sätt är Mercedes-Benz CLS ett populärt val i premiumklassen. Mercedes-Benz CLS är en riktig klassiker och en av pionjärerna inom konceptet kupémodeller med fyra dörrar.

Den lyxiga och påkostade inredningen kombinerat med bilens kraftfulla motorval och aerodynamiska design gör den perfekt för dig som snabbt och bekvämt vill ta dig fram med stil. I en CLS sitter både förare och passagerare bekvämt med gott utrymme, samtidigt som bilen har ett bagageutrymme som har plats med en del packning, så som ett par weekendväskor eller matkassar.

Waykes omdöme – därför är Mercedes-Benz CLS en bra bil

Vid en första anblick kan Mercedes-Benz CLS se ut som en mindre premiumbil endast avsedd för nöjesturer, men den överraskar med sin rymlighet. Det gör att bilen passar såväl för den kringresande säljaren som för den mindre barnfamiljen som vill ha en bil med det där lilla extra.

Både passagerare och förare kan känna sig trygga när de åker i en CLS. Avancerade säkerhetssystem som exempelvis automatisk nödbromsning och farthållare gör bilfärden säker. Kombinera det med bilens kraftfulla motor och goda vägbalans så kan vi inte annat än att ge Mercedes-Benz CLS ett riktigt bra omdöme.

Se alla Mercedes-Benz här.

Visa mer