Laddar...

Nya och begagnade Skoda Octavia Kombi

Tjeckiska Skoda Octavia är känd som en budgetbil, men med bilmodellen visar dock biltillverkaren att du får mer än så. Den kommer med en stilig interiör, gott om utrymme och smart teknik. Hur låter det med finesser som utdragbart solskydd och mobilförvaring med trådlös laddning?

Tack vare smidiga kontrollknappar på ratten kör du säkert utan att släppa händerna från den. Dessutom kan du underlätta körningen genom att aktivera Travel Assist.

I den här bilkategorin snålar tillverkarna ofta på benutrymme, men Skoda Octavia går mot strömmen och har istället designat med bekväm komfort även för långa personer. Dessutom sväljer bagageutrymmet exceptionellt mycket packning och du kan lasta upp till närmare 640 liter.

Waykes omdöme – därför är Skoda Octavia Kombi en bra bil

Skoda Octavia Kombi är en trevlig familjebil som passar utmärkt för både längre körningar och vardagssträckor. Det är en prisvärd kvalitetsbil där du kan få plats med både hundburen och en mindre barnvagn samtidigt.

Den är inget för dig som tycker om att signalera status med dina tillhörigheter, utan perfekt för dig som prioriterar praktiskt funktion med mycket för prislappen. Du får exempelvis mer utrymme och samma motor som Volkswagen Golf, men till ett billigare pris.

Visa mer