Laddar...

Nya och begagnade Toyota Corolla Touring Sport Hybrid

Om du söker en rymlig bil med ett sportigt utseende är Toyota Corolla Touring Sport Hybrid ett perfekt val. Kombimodellen har en rymlig interiör och ett stort lastutrymme. 

Med den här bilen tar du enkelt med dig hela familjen på semester utan att ni behöver tränga ihop er. Den är också perfekt för dig som ofta behöver ha mycket grejer med dig när du är ute och kör. Här kan du enkelt slänga in allt från ridutrustning till golfklubbor. Den passar också bra för dig som har hundar, för i bagageutrymmet finns gott om plats för hundburar. 

Modellen är en elhybrid, vilket gör att du kan sänka dina bränslekostnader. Har du inte regelbunden tillgång till laddning, kan du köra den på endast bensin vid behov. Toyota Corolla Touring Sport Hybrid har goda köregenskaper och ger en bekväm åktur både för passagerare och förare.

Waykes omdöme – därför är Toyota Corolla Touring Sport Hybrid en bra bil

Det är ingen slump att Corolla genom åren har varit en mycket populär bilmodell. För barnfamiljer eller för dig som av andra orsaker behöver stort lastutrymme är den ett bra val. Toyota har lyckats behålla det sportiga utseendet, trots stor funktionalitet. Något som många uppskattar. Att modellen dessutom är en hybrid är även det ett stort plus för många.

Visa mer