Laddar...

Nya och begagnade Volkswagen Amarok

En av de populäraste pickuperna på marknaden är Volkswagen Amarok som lanserades 2010. Det är en pickup som fungerar lika bra som både arbetsbil och personbil. Den tidigare modellen är en relativt liten och smidig pickup med typiska drag av Volkswagen. Pickupen finns med både enkel och dubbel hytt. Söker du en lite lyxigare och mer amerikaniserad variant bör du kika på de senare modellerna av Volkswagen Amarok.

Just den kompakta exteriören och att den är tystgående gör den bekväm när du kör på motorvägarna. Den är stabil även i högre hastigheter och inte särskilt känslig för kastvindar trots sin höjd. Amaroken har relativt gott om utrymme invändigt. Det gäller även bak i dubbelhytten.

Även om den inte är den största pickupen på marknaden är den både säker och pålitlig med bra terrängegenskaper. Den har kraft nog att klara leriga vägar och dra tung last. Behöver du mer kraft finns det olika motormodeller att välja på.

Wakes omdöme - därför är Volkswagen Amarok en bra bil

Volkswagen Amarok påminner om sin namne, vargen. Den är tålig, smidig, tyst och stark. Att den fungerar lika bra som privatbil och som arbetsbil är en stor fördel för dig som bara vill ha en enda bil. Du tar dig fram var du vill och flaket ger tillräckligt utrymme för en rejäl last.

Visa mer