Laddar...

Nya och begagnade Volkswagen Crafter

Bilmodellen Crafter från tyska Volkswagen är en modern skåpbil i större storlek med smarta funktioner som gör den till en utmärkt bil för alla med hantverkaryrken. Den generösa lastrumshöjden gör att du får plats med praktiska förvaringssystem där det blir enkelt för alla som har mycket verktyg och utrustning med sig under arbetsdagen.

Dessutom bidrar den välbalanserade fjädringen till en stabil och kontrollerad körning oberoende av underlag. Du kan navigera tryggt och säkert under körning med hjälp av smidiga genvägsfunktioner på infotainment-skärmen och på ratten. Dessutom är kupén designad med flera smarta fack och förvaringsutrymmen.

Crafter har också en funktion som varnar för döda vinkeln, vilket är särskilt tryggt när du kör större transportfordon med begränsad sikt.

Waykes omdöme – därför är Volkswagen Crafter en bra bil

Crafter rätt är en mångsidig transportbil med bra köregenskaper och en praktisk och genomtänkt design. En avancerad förarassistans underlättar för dig som använder bilen mycket under långa arbetsdagar.

Dessutom går det att anpassa både ratt och förarstol för att du ska få en så bekväm och säker körposition som möjligt. Det är på det stora hela en utmärkt modell för alla som behöver en extra stor skåpbil i arbetet, men givetvis även privat.

Visa mer