Laddar...

Nya och begagnade Volkswagen ID.5

Som den första helt elektriska SUV-coupén från Volkswagen är ID.5 verkligen en bil som sticker ut. Den aerodynamiska designen med runda former och kaxiga lampor gör att den ser ut som en riktig framtidsbil. Kör du på vägarna och möter en ID.5 är det näst intill omöjligt att inte titta en extra gång i backspegeln efter det rymdskeppsliknande fordon som precis körde förbi.

ID.5 är nästa steg i Volkswagens ID-familj som förenar funktion och utrymme med kraftig prestanda och sportiga coupélinjer. Med en imponerande räckvidd på över 50 mil tar den dig dit du vill utan problem. Volkswagen har alltid ett stort fokus på säkerhet i sina bilar, vilket verkligen märks i den här bilen. ID.5 är utrustad med högteknologiska säkerhetsfunktioner som automatisk bromsning, automatisk filhållning och mycket mer.

Waykes omdöme – därför är Volkswagen ID.5 en bra bil

ID.5 har en futuristisk form som kombinerar den rymliga interiören i en SUV med den aerodynamiska designen hos en coupé. Bilen är väldigt uppskattad bland vardagspendlaren som bekvämt kan ta sig till och från jobbet, utan att behöva oroa sig för batteriet.

Bilens genomtänkta interiör erbjuder ett väldigt generöst utrymme för såväl förare som passagerare och packning. Den rymliga insidan gör bilen till ett bra val för den moderna barnfamiljen som gärna åker fossilfritt men har mycket packning.

Se alla Volkswagen här.

Visa mer