Laddar...

Nya och begagnade Volkswagen Passat Alltrack

Alltrack är en utmanare till Volvo XC70 och är en terrängkombi med fyrhjulsdrift som är standard för bilen. Det gör att du lättare kan ta dig fram på dåliga vägar och i snöblasket på vintern. Bilen går att få som både diesel- och bensindriven.

Invändigt har Alltrack gott om plats och rymmer utan problem fem vuxna personer. Bagageutrymmet är även det stort med mycket plats för packning, husdjur och utrustning. Interiören är luftig och har en modern känsla. Du sitter högt i framsätet och har en god uppsikt över vägbanan.

Alltrack är en säker bil, även de äldre generationerna har fått fem av fem stjärnor i krocktest från Euro NCAP. Med en Alltrack får du en trygg och stabil körupplevelse oavsett om du framför bilen på landsväg eller i tättbebyggt område. Alltrack är även, trots sin starka motor, relativt bränslesnål, jämfört med konkurrenter i samma klass.

Waykes omdöme – därför är Volkswagen Passat Alltrack en bra bil

Wolkswagen Passat Alltrack är en trevlig vardagsbil som passar utmärkt i nordiska förhållanden. Den är praktiskt, bekväm och mycket pålitlig. Det är ingen prålig eller uppseendeväckande bil, den är precis lagom och gör det den är tänkt att göra på ett mycket bra sätt.