Laddar...

Nya och begagnade Volkswagen Passat Sportscombi

Den absolut första Volkswagen Passat lanserades redan 1974. Utseendet har förändrats genom åren, för att till slut landa i modellerna Sportscombi och Alltrack. Alla årsmodeller av Sportscombi har gott om utrymme i bagaget. En del ägare skojar till och med om att platsen för bagaget är lika stort som sporthallen, ett bevis på att den är perfekt för dig som är en aktiv person eller som har en stor familj.

Om du gillar att åka på bilsemester och vill ha plats för såväl barn som hund och packning är Sportscombi ett av de bästa valen. Interiören är synonym med alla kombibilar från Volkswagen. Den har hög komfort och rymlig tillsammans med en känsla av premiumstandard.

Waykes omdöme – därför är Volkswagen Passat Sportscombi en bra bil

För sin storlek är Sportscombi mycket bränslesnål, vilket du också bör förvänta dig av en modern bil. Den är välbalanserad och mjuk att köra, vilket ger den en bra väghållning även under de mest krävande förhållanden.

Det är inte speciellt konstigt att vi ser så många Passat i olika modeller och generationer på svenska vägar. Passat är en ultimat bil för dig som vill ha gott om utrymme samtidigt som den inte ruckar på snygg design, komfort och säkerhet.

Visa mer