Laddar...

Begagnade Volkswagen Sharan

Det här är bilen för dig som vill ha gott om utrymme. Volkswagen Sharan är en minibuss som är den perfekta bilen för större familjer. 1995 lanserade Volkswagen bilmodellen Sharan. Den har sedan dess genomgått många ansiktslyft och blivit uppdaterad enligt tekniska trender. Den finns idag med både diesel- och bensinmotor.

Det här är en praktisk familjebil och en av de bästa i klassen. Den finns med fem eller sju säten där fullvuxna lätt får plats. Tack vare smidiga skjutdörrar på varje sida är det dessutom enkelt för personer som ska sitta längst bak att hoppa in.

Exteriört har det skett små förändringar från första till sista generationen. Invändigt är det rejäla utrymmen och den är förvånansvärt tyst att åka i, eftersom karossen är effektivt ljuddämpad. Sharan är dessutom riktigt pigg i trafiken. Den accelererar bra och ligger stadigt på vägen för att vara en bil i den här storleksklassen.

Waykes omdöme – därför är Volkswagen Sharan en bra bil

Volkswagen Sharan tillverkas inte längre för den svenska marknaden, men söker du en säker och rymlig minibuss kan den finnas begagnat. Det är bilen för dig med stor familj eller som vill kunna ta med hela kompisgänget i bilen. Med fällbara säten rymmer den även mycket last och är alltså oumbärlig vid nästa IKEA-besök.

Visa mer