Laddar...

Nya och begagnade Volkswagen T-Cross

Den tyska biltillverkaren Volkswagen har lanserat en mindre modell av T-Roc som hittills är den minsta modellen SUV i Volkswagens sortiment. Här hittar du en bra familjebil för alla som bor i stan och söker en bil med höga betyg i olika säkerhetstester. För T-Cross är en SUV som har högt fokus på just säkerhet och kvalitet.

Volkswagen T-Cross är en bensindriven bil med framhjulsdrift. Fastän den tillhör kategorin SUV är den bäst lämpad på vägar snarare än terräng. Däremot får du en trygg och säker bil som du enkelt kan komma in och ut ur, både med och utan barn.

Waykes omdöme – därför är T-Cross en bra bil

Här är en liten SUV med praktiska egenskaper och hög säkerhet. Det är en bil lämpad för dig som vill ha en rymlig bil som inte har alldeles för stora mått. T-Cross är en modell med modernt utseende och logiskt planerad insida - som hör Volkswagen till.

T-Cross har många assistanssystem som standard. Tack vare att T-Cross är lite högre över marken sitter du som förare högre upp. Därmed har du en bättre överblick över trafiken och dina omgivningar när du kör. Särskilt i stadstrafik kan det vara en fördel att kunna se sig lite extra omkring.

Visa mer