Laddar...

Nya och begagnade Volkswagen T-Roc

T-Roc må se liten ut för att vara en SUV, men faktum är att den är väldigt rymlig invändigt. Den passar lika bra till familjen som för paret eller singeln som vill ha en smidig men ändå robust bil med gott om plats. Volkswagen förknippas med kvalitet och säkerhet och detta lever märket upp till även här.

Det här är ett kompakt kraftpaket som fungerar lika bra för landsvägskörning som för korta ärenden. Eftersom det är en fyrhjulsdriven bil klarar den också sämre vägar på ett utmärkt sätt. Trots att den har fyrhjulsdrift är den dessutom relativt bränslesnål. Modellen finns både med bensin- och dieselmotor.

Waykes omdöme – därför är T-Roc en bra bil

Om du vill ha en kompakt bil som är lätt att parkera, men samtidigt rymlig, är T-Roc ett bra val. Den är något större än Volkswagen Golf och är klassad som en SUV. Bilen är också elegant och finns i flera färger, vissa även med tak i kontrastfärg.

Det här är en bil som är lättkörd och ger stor körglädje till ägaren. Volkswagen är känd för att skapa säkra bilar och T-Roc är inte något undantag. Den som prioriterar säkerheten, exempelvis för att barn dagligen ska åka i den har ett utmärkt alternativ i Volkswagen T-Roc.

Visa mer