Laddar...

Nya och begagnade Volkswagen Tiguan

Sedan lanseringen 2007 har Volkswagen Tiguan varit en mycket populär bil som uppskattas för sin komfort och pålitlighet. Den här SUV-modellen har vunnit mångas hjärtan tack vare att den erbjuder en perfekt balans mellan prestanda, stil och praktisk funktion.

För dig som letar efter en stor och rymlig bil där hela familjen kan få plats är Volkswagen Tiguan ett utmärkt val. Modellen erbjuder generösa utrymmen för både passagerare och bagage, vilket gör den perfekt för semesterresor likväl som ett oumbärligt hjälpmedel i vardagspusslet.

Volkswagen Tiguan är även imponerande när det kommer till prestanda. Med flera olika motoralternativ levererar bilen alltid tillräckligt med kraft för att kunna hantera landsvägskörning på bästa sätt, samtidigt som den även fungerar utmärkt för stadskörning.

Waykes omdöme - Därför är Volkswagen Tiguan en bra bil

Volkswagen Tiguan är en stor och rymlig SUV som ger dig mycket hög komfort samtidigt som den ger dig en bra körupplevelse. Bilen har dessutom en stilren design som gör den perfekt för dig som uppskattar en estetiskt tilltalande bil.

Interiören är elegant designad av högkvalitativa material och dess bekväma säten ger en lyxig känsla. Oavsett om du åker korta sträckor till vardags eller längre resor så kommer du att sitta bekvämt hela vägen i en Volkswagen Tiguan.

Visa mer