Laddar...

Nya och begagnade Volkswagen Transporter

Om du någonsin beställt och fått något levererat hem i en vit skåpbil var det troligtvis en Volkswagen Transporter. Det här är en av de vanligaste transportbilarna i Sverige, särskilt inne i städer där lastbilar inte kommer fram för att lasta av. Men det är även den perfekta bilen för storfamiljer eller som en större taxi, tack vare den skjutbara sidodörren på kombin.

Volkswagen Transporter rankar högt på säkerhetstester och Euro NCAP har till och med delat ut en guldstjärna åt den. Säkerhet är viktigt för tjänstefordon när du ligger och kör både på motorvägar och i hetsig storstadstrafik. Du sitter dessutom högt, vilket ger bra sikt. Finns även som e-bil.

En ännu viktigare egenskap är lastutrymmet och Transporter erbjuder bredd och höjd för att kunna svälja mycket last. Kombivarianten har bekväma sittplatser för nio personer och pickupen har dubbelhytt och rymligt flak. Interiört är fokus på hållbarhet och funktionalitet.

Waykes omdöme – därför är Volkswagen Transporter en bra bil

Vare sig du söker en arbetsbil med mycket lastutrymme eller en bil som kan transportera många personer är Volkswagen Transporter ett bra val. Den har rullat på svenska vägar i många år och är en smidig transportbil. Volkswagen Transporter är som en trotjänare; diskret, löser det mesta och är mycket pålitlig.

Visa mer