Laddar...

Nya och begagnade BMW 330e xDrive Touring

Vill du äga en sportig bil men familjen och medvetenheten om vår miljö verkar sätta käppar i hjulen? Det behöver inte vara ett problem! Snygga BMW 3-serien har nämligen en ny kombi med laddhybrid.

BMW 330e xDrive Touring är en bil designad för att kombinera praktikaliteten med en kombi och körglädjen vi förknippar med BMW. Den här modellen är fyrhjulsdriven och har lite över 200 hästkrafter, med andra ord en bil för dig som verkligen tycker om att köra.

Det här är en laddhybrid som passar hela familjen lika väl som den är en ypperlig tjänstebil. Du har nämligen gott om utrymme inne i bilen för alla passagerare och deras saker. Även bagaget är rymligt och du kan packa in det mesta du kan tänkas behöva. Barnvagnen, klädombyten eller skidutrustningen: här får allt plats.

Waykes omdöme – därför är BMW 330e xDrive Touring en bra bil

Den stora fördelen med BMW 330e xDrive Touring är att det är en laddhybrid. Eftersom det drastiskt minskar både utsläpp som bränsleförbrukning sparar du på både plånbok och miljö. Bor du i stan eller i ett större samhälle är laddhybrider ofta ett bra alternativ. Den här BMW:n är ett perfekt alternativ för dig som vill ha en riktigt kvalitativ familjebil.

Se alla BMW här.

Se alla BMW 3-serie här.

Visa mer