Laddar...

Nya och begagnade BMW 530e xDrive Touring

När du inte vill välja mellan en bil som är miljövänlig och en som rolig att köra, är kombin BMW 530e xDrive Touring ett smart val. Modellen är en laddhybrid som ger mindre miljöpåverkan vid körning än exempelvis bensin- eller dieseldriven bil. Precis som alla andra BMW är den kraftfull och har rejält med körglädje i sig.

Trots att BMW 530e xDrive Touring är rymlig har den ett något begränsat lastutrymme, jämfört med andra bilar i samma storlek. Något som givetvis inte behöver vara ett problem, men ändå är värt att nämna.

Det här är en bli i premiumklassen och det känns, både för dig som kör eller om du åker med som passagerare. Komforten är mycket hög och du kan åka långt med den här bilen utan att bli trött av billjud och hårda säten. Här är det ergonomi hela vägen.

Waykes omdöme – därför är BMW 530e xDrive Touring en bra bil

Tyvärr är det alldeles för ofta du behöver välja mellan miljövänlig eller kraftfull körglädje, men det behöver du inte med den här modellen. Tack vare att det är en laddhybrid får du båda delarna. BMW har även lyckats bra med att behålla de klassiska formerna på bilen, samtidigt som den ser modern och nutida ut.

Se alla BMW här.

Se alla BMW 5-serie här.

Visa mer