Laddar...

Nya och begagnade Volkswagen Caddy

Den lilla skåpbilen med det stora utrymmet, det är precis vad man kan kalla Volkswagen Caddy. Det är en populär transportbil som många hantverkare väljer, oavsett yrke. Det finns ett flertal budfirmor som sedan länge kört Caddy, tack vare det stora och smidiga lastutrymmet och det faktum att den är liten nog att relativt enkelt köra i stadstrafik. Även många hundförare väljer Caddyn av samma anledningar. Här finns utrymme både för stora burar och plats för de saker som hör till.

Den absolut vanligaste varianten av Caddyn är dieseldriven. Trots att det är ett transportfordon som är litet och kompakt har den en hög komfort för dig som kör eller är passagerare. Förarsätet är ergonomiskt och lätt att justera så att du sitter bekvämt även om du spenderar timmar bakom ratten varje dag. 

Waykes omdöme – därför är Volkswagen Caddy en bra bil

Att Volkswagen Caddy är många hantverkares val är inte särskilt konstigt. Tack vare att de är så rymliga, trots sin lilla storlek, går det att få med sig allt som behövs till en kund. Dessutom är de bekväma nog att köra många mil med och ändå orka med arbetet som väntar. Oavsett om du jobbar med smide, snickeri eller hundar, är Caddyn ett bra alternativ för dig.

Visa mer