Laddar...

Nya och begagnade Volkswagen Golf

Tyska Volkswagen Golf är en klassiker som är känd för sina säkra kör- och driftegenskaper, vare sig det är kombimodellen eller sedanmodellen. Det är en bil som alltid ligger i topp i olika krocktester tack vare säkerhetssystem som autobromsar, kollisionsvarning och sensorer för adaptiv farthållare.

Om en bilmodell kan vara lagom så är det Volkswagen Golf. Designen kan bäst beskrivas som tidlöst konservativ med moderna former. Det är en bil som är lagom i allt från komfort, ekonomi och drift till utrymme.

Bagageutrymmet är absolut tillräckligt för att stuva in golfbagen eller packa campingutrustningen för familjens weekendtripp. Invändigt är den rymlig nog, även vad gäller benutrymmet för passagerare i baksätet.

Volkswagen Golf är också en bil som det går att lita på ute på vägarna. Den är lika säker att köra i högre hastigheter på motorvägar som den är smidig att manövrera i en stressig stadsmiljö. Dessutom hanterar Volkswagen Golf kurviga landsvägar bra tack vare sin stadiga väghållning.

Waykes omdöme - Därför är Volkswagen Golf en bra bil

Volkswagen Golf är en bil som varit en storfavorit för både familjer och singlar i årtionden. Många uppskattar mångsidigheten den här mellanklassbilen erbjuder med att både kunna vara en sportigare singelbil och en trygg familjebil. Plus i kanten är givetvis det bra andrahandsvärdet.

Populära versioner:

Visa mer