Laddar...

Nya och begagnade Volkswagen Golf Alltrack

Om du är ute efter en praktisk mellanklassbil i kombiutförande kan Volkswagen Golf Alltrack vara ett utmärkt alternativ. Modellen är dessutom smidig att köra i stadsmiljö. Fyrhjulsdriften gör bilen stabil och bekväm att köra på långa distanser och klarar av viss terräng.

Den här robusta bruksbilen ger något av en SUV-känsla eftersom den har en markfrigång på 20 centimeter tillsammans med bredare skärmar och trösklar. Som alla modeller från Volkswagen har bilen en välplanerad interiör.

I Golf Alltrack är stolarna ergonomiskt utformade och ger hög komfort. Infotainmentsystemet är lättnavigerat och bildskärmen har touchfunktion. Tillsammans med en modern, kort växelspak bäddar allt det här för en trivsam körupplevelse.

Waykes omdöme – därför är Golf Alltrack en bra bil

Golf Alltrack är rymlig med mycket plats för bagage och lastutrymmet har en kapacitet på hela 610 liter. Det här är den perfekta bilen för en familj som gillar att resa och vill ha med skidor, cyklar och annan utrustning på semesteräventyren. Bilen presterar överlag bra och passar den som gillar kvalitet till ett överkomligt pris.

Golf Alltrack är sammantaget en pålitlig familjebil som dessutom är lättkörd, trots storleken. Det gör att modellen hör till de populäraste i Sverige, vilket också återspeglas i andrahandsvärdet.

Visa mer