Laddar...

Nya och begagnade Volkswagen ID.4

Det här är en eldriven SUV som har fått flera utmärkelser de senaste åren. Under 2021 blev den utsedd till årets bil i världen av över 90 motorjournalister från 28 länder. I Sverige blev Volkswagen ID.4 under 2022 utsedd till den populäraste elbilen och vi kan verkligen förstå varför.

Volkswagen ID.4 är en familjebil med otroligt trevliga köregenskaper. Den har gott om utrymme och rymd, vilket glastaket förstärker. Att åka långt är inga problem. ID.4 är väldigt tyst, även i högre hastigheter. Sätena är sköna och bilen ligger stadigt på vägen. 

Om det är halt på vägbanan och du skulle få sladd kan du känna dig trygg. Det elektroniska styrsystemet går in och häver sladden. Med röstassistans kan du dessutom hålla ögonen på vägen.

Räckvidden är 50 mil på en enda laddning, vilket gör att du troligtvis kommer till din slutdestination på samma laddning. 

Waykes omdöme – Därför är Volkswagen ID.4 en bra bil

Volkswagen ID.4 har det mesta som du kan tänkas vilja ha i en familje-SUV. Den är rymlig och släpper in ordentligt med ljus i kupén. ID.4 är välbalanserad och känns trygg att köra. Trots sina stora fälgar klarar fjädringen av att filtrera bort de mesta av alla ojämnheter, vilket gör att bilen går mycket tyst. Vi förstår varför ID.4 fått de utmärkelser den fått.

Andra populära modeller i ID-familjen:

Visa mer