Laddar...

Nya och begagnade Volkswagen Passat

Passat från Volkswagen har länge varit en av Sveriges mest populära bilar, både som familje- och tjänstebil. Passaten finns som kombi och sedan, den senare med ett lägre bagageutrymme skilt från kupén.

Kombin är perfekt för dig som vill ha en rymlig bil där både barn, husdjur och sportutrustning får plats utan problem. Volkswagen Passat går också att få med fyrhjulsdrift. Något som passar oss i Sverige där vintrarna är långa med utmanande väglag i stora delar av landet. I standardutrustningen ingår bland annat pekskärm och navigation.

Passaten är en konkurrenskraftig modell i mellanbilsklassen och du får enkelt uttryckt mycket bil för pengarna.

Waykes omdöme – Därför är Passat en bra bil

Den ursprungliga Passaten lanserades redan 1974 och uppdaterades senast 2019. Dagens modeller är den åttonde generationen, vilket visar vilken trotjänare bilen faktiskt är. Populariteten beror sannolikt på att Passat både är rymlig och kostnadseffektiv på samma gång. Att bilen dessutom har ett bra andrahandsvärde bidrar också till att många ser bilen som ett fördelaktigt köp. Vi kan bara instämma!

Inom Passat-familjen hittar du numera även hybridmodeller. Volkswagen satsar stort på laddhybrider nu då bilmodellen fyller 50 år och framtiden får utvisa om vi så småningom får se Passat som renodlad elbil.

Andra populära modeller:

Visa mer