Laddar...

Begagnade Volkswagen Polo

Den här tyska bilmodellen tillhör den mindre kategorin, men komforten gör den jämförbar med en större bilmodell. Volkswagen Polo passar utmärkt för körningar i vardagen. Låga kostnader för drift av den här bränslesnåla bilen gör att den är ett prisvärt alternativ. Vilket givetvis också är bra för både miljö och plånbok.

Styrkänslan med den bekväma ratten imponerar och den tysta kupén ger dig definitivt ingen huvudvärk när du kör på motorväg. Du hittar enkelt en bekväm position bakom ratten, oavsett kroppsomfång, tack vare ett väl genomtänkt avståndsreglage på stolen. Även baksätet bjuder på komfort och benutrymme, vilket inte är en självklarhet när det gäller mindre bilar.

Bagageutrymmet i Volkswagen Polo passar den lilla barnfamiljen eller paret utan barn. Beroende på årsmodell varierar maximal volym, men räkna med 390 liter som mest.

Waykes omdöme – därför är Volkswagen Polo en bra bil

Den tyska tillverkaren representerar kvalitet och med Volkswagen Polo får du en trygg och säker bil. Det är ett säkert kort för dig som letar en praktisk bil i den mindre klassen. Dessutom har den lite rymligare interiör än många konkurrenters bilar i samma klass. Prislappen ligger däremot lite högre, men å andra sidan får du en bil som inte kostar skjortan att betala driften för.

Visa mer