Laddar...

Nya och begagnade BMW 118d

1-serien från BMW lanserades 2004 och modellen 118d kom till Sverige under 2007. Det är en halvkombi och därmed en mindre bil. Är tysk komfort och pigga bilar något du gillar är 118d en passande modell för dig. De flesta har dieselmotor men det finns även en del varianter med bensinmotor.

BMW 118d passar dig som vill ha de egenskaper vi förknippar med BMW, så som körglädje, väghållning och kvalitet. Det här är en liten och pigg bil perfekt för dig som ännu inte har familj eller utflugna barn. Den är bekväm att köra och tar dig med lätthet från ena stället till det andra.

Inredningen ger en känsla av lyx och kvalitet, precis som vi förknippar med BMW. Den främre delen på bilen har gott om plats och du som kör har bra sikt. Baksätet har plats för 3 passagerare, även om de får sitta aningen trångt.

Waykes omdöme – därför är BMW 118d en bra bil

Med BMW 118d får du en pigg liten bil. Den är smidig att köra runt i stan med eller som en pendlarbil för dig som vill att det händer lite mer när du trycker på gasen. Du får plats med det mesta du behöver i bilens bagageutrymme, från veckohandlingen till extraväskan på semestern.

Se alla BMW här.

Se alla BMW 1-serie här.